SUSTAV ZA PROVOĐENJE AUTOMATIZIRANOG COVID TESTIRANJA

Platforma je namijenjena svim pružateljima usluge testiranja koji žele ubrzati proces i automatizirati proces vođenja COVID testiranja i slanja COVID potvrda klijentima.
Pogledajte službenu web stranicu: https://covid-test.me


RESPONZIVAN DIZAJN

Program je dostupan na svim veličinama uređaja
računalu, tabletu i mobitelu.BRZO I JEDNOSTAVNO KORIŠTENJE

Zahvaljujući svojoj jednostavnosti i preglednosti, program se brzo i lako savladava, što omogućuje veću efikasnost poslovanja.PROŠIRIVOST

Ukoliko imate dodatnih zahtjeva za vaše potrebe poslovanja, program je proširiv i vrlo rado ćemo ga nadograditi prema vašim potrebama.


Pružatelji testiranja su nakon samo nekoliko mjeseci korištenja povećali broj testiranih klijenata za 30 % i ubrzali proces isporuke COVID potvrda za 70 %. Pružatelj usluge testiranja generira QR kod na željenoj lokaciji preko kojeg se jednostavno može prijaviti na testiranje i nakon obavljenog testiranja zaprima se nalaz na mail klijenta.

ZNAČAJKE SUSTAVA ZA VOĐENJE COVID TESTIRANJA

U suradnji s poliklinikama razvili smo kompletan i jednostavan program za provođenje i praćenje procesa COVID testiranja za grupna testiranja.BRZO I JEDNOSTAVNO

Obrada velikog broja pacijenata u kratkom vremenu. U samo nekoliko klikova korisnik platforme šalje ili izdaje potvrdu nakon testiranja klijenta.

RAD U REALNOM VREMENU

Ažuriranje i praćenje testiranih klijenata u realnom vremenu po svakoj lokaciji.

DOSTUPNOST

Pristup sustavu bilo kada i bilo gdje, preko tableta, računala ili mobilnog telefona. Dostupnost svuda gdje je omogućen pristup internetu.

AUTOMATSKO GENERIRANJE NALAZA I EU DIGITALNIH POTVRDA

Samo jednim klikom kreiranje nalaza i povezivanje na klijenta. Automatizirana izrada i slanje EU digitalne potvrde.

PRAĆENJE PROCESA

Klijenti su složeni u evidenciji po fazi testiranja u kojoj se nalaze. Jednostavno praćenje procesa. Uz unikatni broj svakog klijenta na testiranju, minimalizirana mogućnost pogreške.

OBAVIJESTI

Automatski podsjetnik za dogovorene željene izmjene o kojima želite obavijestiti korisnike programa.

GDPR I PRIVOLA PACIJENATA

Usklađenost s Uredbom za zaštitu osobnih podataka (GDPR). Prijavom na testiranje klijentu se otvara forma za unos osobnih podataka čijim unosom prihvaća da se njegovi podaci obrađuju samo u svrhe provođenja testiranja na COVID.


Jedinstveni proizvod na hrvatskom tržištu.Program je dostupan na svim platformama

Program je podržan na uređajima različitih veličina (računalu, mobitelu, tabletu). Također programu se može pristupiti od bilo kuda gdje imate pristup internetu.

Maracom Software -  sustav ispita za kandidate autoškole Maracom Software -  sustav ispita za kandidate autoškole