Web stranice već od 1000 kn

Responzivne web stranice koje možete sami uređivati

Vaše će web stranice biti potpuno prilagođene svim veličinama ekrana. Pregledavali ih s velikg ekrana, tableta ili pametnog telefona svaka slika, video te sadržaj će se jednako lijepo estetski prilagoditi.

Uz to dobivate i naš sustav za uređuvanje sadržaja pomoću kojega u bilo kojem trenutku možete promijeniti tekst, sliku ili video na vašoj novoj web stranici.

Web hosting i domena uključeni u cijenu!

Maracom software izrada web stranica Maracom software izrada web stranica

Izrada web stranice

Responzivan Web Dizajn

Vaše stranice će imati responzivan web dizajn (RWD). To je dizajn internet stranice koja se prilagođava uređaju na kojem pregledavate stranice tj. veličini ekrana zavisno od uređaja (desktop, laptop, tablet, mobitel, smart TV).

Čist kod

Osim čistog i lijepog dizajna mi vodimo brigu o kodu! Naše web stranice su pažljivo kodirane tako da ih web pretraživači ne izbjegavaju, nego ih rado pronalaze.

SEO Optimizacija

Vodimo brigu o SEO optimizaciji. Search Engine Optimization (eng.) predstavlja različite metode i tehnike koje se primjenjuju na web stranicu s ciljem postizanja što više pozicije na tražilicama kao što su Google, Bing, Yahoo.

Društvene Mreže

Prikaz vaše web stranice na društvenim mrežama je izuzetno bitan. Kroz njih možete uspostaviti prisniji odnos s klijentima i osnažiti svoj brand te inovativno informirati klijente o Vašoj ponudi.

Internet Oglašavanje

Internet oglašavanje može znatno pomoći u ponudi i plasmanu vaših proizvoda ili usluga. Praćenje razvoja novih trendova je ključan faktor uspješne online kampanje.

Web Hosting

Izradom web stranice uključen je i web hosting odnosno mjesto gdje će Vaša web stranica i email-ovi biti pohranjeni. Naši brzi serveri se brinu o brzini odziva Vaše web stranice.

Primjer Vaše stranice

Izradili smo nekoliko univerzalnih predložaka koji se mogu prilagoditi bilo kojoj djelatnosti. Bez obzira na poslovanje tvrtke uz zajedničku suradnju ćemo Vašu web stranicu prilagoditi u tom stilu.

Naš cilj je da Vaša buduća web stranica što bolje prikaže Vas i Vaše usluge ili proizvode.

Projekt web stranice od 1000 kn namijenjen je promociji manjih tvrtki, obrta i neprofitnih organizacija.

Ako Vas nema na Internetu za Vas nitko ne zna!

Koliko god Vaše usluge ili proizvodi kvalitetni i jedinstveni bili, u današnje doba Interneta i modernih tehnologija web stranice su nužne za vlastitu promociju.

Naše web stranice su SEO optimizirane i pomoći će Vam da povećate promet, upite i prodaju!

Odnos uloženog i dobivenog će Vam se sigurno isplatiti!