PROGRAM ZA UPRAVLJANJE AUTOŠKOLOM


PROGRAM ZA VOĐENJE POSLOVANJA AUTOŠKOLE

Program za vođenje financija i poslovanja autoškole namijenjen je svim autoškolama koje žele unaprijediti svoje poslovanje.

RESPONZIVAN DIZAJN

Program je dostupan na svim veličinama uređaja - računalu, mobitelu i tabletu.GRAFIČKI DIZAJN

Program je dizajniran za krajnjeg korisnika da uz savršenu funkcionalnost i estetski lijepo izgleda.JEDNOSTAVNO ZA KORIŠTENJE

Program je jednostavan za korištenje svega je potrebno 10 min da se u potpunosti shvati na koji način ga koristiti.PROŠIRIVOST

Ukoliko imate dodatnih zahtjeva za vaše potrebe poslovanja, program je proširiv i vrlo rado ćemo ga nadograditi prema vašim potrebama.

PROGRAM ZA UPRAVLJANJE AUTOŠKOLOM

U suradnji s brojnim autoškolama usavršili smo program za vođenje autoškole

Program s četiri razine ovlasti

4 razine su osmišljene iz razloga što pojedini vlasnici autoškola žele kompletnu kontrolu te da oni jedini imaju mogućnost dodavanja i brisanja podataka po izabranom datumu. Nije obavezno da se koriste sve četiri razine. Mogu se koristiti samo Superadmin i instruktor. Čak je moguće koristiti samo jednu razinu Superadmin koji će unositi sve podatke unutar programa. Program je osmišljen da bude jednostavan za korištenje i nakon unosa jednog podatka program maksimalno iskorištava taj podatak za dobivanje statistika i svega ostaloga.

Razina – Superadmin

Razina – Superadmin ima mogućnost kreiranja plaća, izdavanja računa, može obavijestiti kandidate SMS-om ili EMAIL-om o terminu ispita, može pregledavati kandidate koji su upisali autoškolu prema preporuci instruktora i koji su se upisali samostalno, može dodavati kandidate, uplate, zaduženja, troškove, sve informacije vezane uz kandidata (padovi i prolazi na ispitu, vožnji, prvoj pomoći). Superadmin može za instruktora unositi sate vožnje, u slučaju da instruktor nije u mogućnosti ih unijeti. Također Superadmin ima mogućnost pregleda svih statistika kao npr.: s kime instruktori trenutno voze, troškovi po vozilu, popis sati vožnje po instruktoru, prolaznost na ispitu vožnje po instruktoru, padove na ispitu vožnje po instruktoru, broj kandidata koji je dodijeljen pojedinom instruktoru po mjesecima, broj kandidata koji su dodijeljeni određenom instruktoru a još nisu završili obuku, koliko je kandidata upisano na predavanja po tečaju, broj upisanih kandidata na predavanja po mjesecima, koliko kandidata je negativno riješilo ispit po mjesecima, broj kandidata koji je pozitivno riješio ispit po mjesecima, zbroj uplata po mjesecima, zbroj troškova po mjesecima, broj kandidata koji je upisan u autoškolu po mjesecima. Također može dodavati podsjetnik za nadolazeće obaveze (tehnički, licenca, periodički,…). Ima mogućnost kod unosa rate postaviti podsjetnik kada kandidat treba uplatiti sljedeću ratu. Program upozorava na svaku nepravilnost zbog koje bi mogli dobiti kaznu, u slučaju da instruktor premašuje dozvoljen broj sati u tjednu, program onemogućuje da se doda sat vožnje za vozilo koje je u tom trenutku u upotrebi ili izvan funkcije,.. I još dosta toga.

Razina – Administrator

Razina – Administrator (neke autoškole koriste tu razinu neke ne) razlika između superadmin-a i administratora je ta što administrator može unositi kandidate, uplate, troškove i sve ostalo kao i Superadmin ali ne može mijenjati datume kod unosa nego može samo unositi na trenutni datum. Također ne može brisati kandidate, uplate, zaduženja i ostalo.

Razina- Instruktor

Razina- Instruktor ima mogućnost dodavanja sati vožnje kandidatima koje mu je dozvolio administrator, mogućnost dodavanja troškova, prikaz naloga UV, konstantni uvid u broj sati vožnje za tekući tjedan. Može pregledavati vlastite statistike, sate vožnje po mjesecima, koliko je kandidata položilo kod njega, koliko je kandidata bilo neuspješno na ispitu kod njega, koliko troškova je zaduženo na njegovo ime. Također može svoje sate vožnje pregledavati/printati od određenog datuma do određenog datuma.

Razina – Predavač

Razina – Predavač ima mogućnost kreiranja tečajeva, ispita, ispitnih lista i dnevnika. Može pregledavati osnovne podatke o kandidatima, evidenciju prolaznosti po ispitima, statističke podatke vezane uz tečajeve i prolaznost. Osim toga ima mogućnost obavještavanja kandidata o terminima ispita putem SMS-a ili E-maila.


Dodatna opcija programa je GPS nadzor vozila u trenutnom vremenu, gdje se također po potrebi može pristupiti povijesti kretanja vozila te još dosta toga.

MODULI PROGRAMA

Program se sastoji od 4 modula kako bi autoškola koristila i plaćala ono što joj je potrebno.
Moduli se razlikuju prema broju mogućnosti programa:
POGLEDAJTE SUSTAV ISPITA ZA KANDIDATE AUTOŠKOLE


Program je dostupan na svim platformama

Program je podržan na uređajima različitih dimenzija (računalu, mobitelu, tabletu...). Također se programu može pristupiti od bilo kuda gdje imate pristup internetu.

Maracom program za upravljanje autoškolom Maracom program za upravljanje autoškolom

Kompletno rješenje za autoškole