IZRADA MOBILNIH APLIKACIJA


Trebate li specifične aplikacije za Vaše klijente ili za potporu Vašem poslovanju?
Aplikacije izrađene po mjeri su rješenje za Vas. Izrađujemo web aplikacije izrađene specijalno za Vas!IZRADA MOBILNIH APLIKACIJA UKLJUČUJE

Izrada mobilnih aplikacija

Za nas projektiranje i razvoj aplikacija nije samo čisti razvoj. Želimo razumjeti Vaše poslovanje i Vaše potrebe. Strategija je ključ uspjeha za bilo koji mobilni projekt. Naše iskustvo na platformama kao što su iOS i Android za razvoj i izradu mobilnih aplikacija omogućuje nam da odaberete idealno rješenja za Vas. Extreme IT inženjeri su fleksibilni, informirani i pripremljeni za rad s novim tehnologijama i alatima.

Izrada Android aplikacija

Izrada mobilnih aplikacija za android sustave se temelje na Java-android platformi, što je jedan od najbrže rastućih segmenata u mobilnom razvoju. Spremni smo na razvoj prilagođenih Android aplikacija za sve potrebe Vašeg poslovanja. Uz Vašu Android aplikaciju možete učinkovito privući potencijalne klijente kroz dinamičku komunikaciju s istima.

Izrada iPhone aplikacija

Izrada mobilnih aplikacija za iOS sustave se temelje na Objective C jeziku, koji je prilagođen kako bi savršeno funkcionirao s bilo kojim uređajem na iOS sustavu ( iPhone, iPad ) , naš tim stručnjaka drži korak sa zadnjim trendovima iOS programiranja i spremni smo na sve izazove.

TEHNOLOGIJE KOJIMA STVARAMO

HTML5 php jquery JavaScript Bootstrap MySql CSS3 Cpanel Wordpress Swift Java