• Maracom Software - Izrada programa-webaplikacija
    Ideja
    Logika
    Programska rješenja

    Izrađujemo web aplikacije
    Prema Vašim zahtjevima ili jednostavno prepustite nama da Vam osmislimo cijelu priču

Pristup programu i Vašim poslovnim informacijama od bilo kuda. Pojednostavnite si poslovanje te si smanjite troškove uz naša programska rješenja. Sve što Vam treba je pametni telefon i pristup internetu

Naši programi su kvalitetni, atraktivni, prilagodljivi svim veličinama ekrana, jednostavni za korištenje te izrađeni prema najnovijim web standardima.

Maracom software - Izrada web aplikacija

Responzivan Web Dizajn

Vaš program će imati responzivan web dizajn (RWD). To je dizajn koji se prilagođava uređaju na kojem pregledavate program tj. veličini ekrana zavisno od uređaja (desktop, laptop, tablet, mobitel, smart TV).

Čist kod

Osim čistog i lijepog dizajna mi vodimo brigu o kodu! Naše web aplikacije su pažljivo kodirane tako da se brzo učitavaju te ih web pretraživači ne izbjegavaju, nego ih rado pronalaze.

SEO Optimizacija

Vodimo brigu o SEO optimizaciji. SEO optimizacija ili Search Engine Optimization (eng.) predstavlja različite metode i tehnike koje se primjenjuju na web aplikaciju s ciljem postizanja što više pozicije na tražilicama kao što su Google, Bing, Yahoo.

Društvene Mreže

Prikaz vaše web aplikacije na društvenim mrežama je izuzetno bitan. Kroz njih možete uspostaviti prisniji odnos s klijentima i osnažiti svoj brand te inovativno informirati klijente o Vašoj ponudi.

Internet Oglašavanje

Internet oglašavanje može znatno pomoći u ponudi i plasmanu vaših proizvoda ili usluga. Praćenje razvoja novih trendova je ključan faktor uspješne online kampanje.

Web Hosting

Izradom web aplikacije uključen je i web hosting odnosno mjesto gdje će Vaša web aplikacija, email-ovi i podaci biti pohranjeni. Naši brzi serveri se brinu o brzini odziva Vaše web aplikacije.

Uvodni razgovor

U uvodnom razgovoru upoznajete nas s Vašim poslom, željama i mogućnostima te dobivamo uvid u Vaše potrebe. Mi Vas savjetujemo i dajemo preporuke s tehničke strane za optimalnu izvedbu programa.

Prikupljanje informacija

Prikupljamo informacije vezane uz Vaše poslovanje, analiziramo tržište i konkurenciju.

Izrada ponude

Na temelju uvodnog razgovora izrađujemo okvirnu ponudu za Vaš program.

Projektna dokumentacija

Od uvodnog razgovora pa na dalje prikupljamo informacije o Vašoj djelatnosti, analiziramo ih i na temelju njih izrađujemo projektnu dokumentaciju. Ovdje detaljno opisujemo funkcionalnost i mogućnost programa prema Vašim zahtjevima.

Dizajn web aplikacije

Dizajniramo vizualni izgled web aplikacije, šaljemo je Vama na uvid te je dorađujemo sve dok niste u potpunosti zadovoljni.

Programiranje web aplikacije

U ovoj fazi izrade oživljavamo Vaš program, tj. dodjeljujemo mu funkcionalnost prema ranije definiranim zahtjevima.

Sustav za vođenje poslovanja

Olakšava vođenje tvrke, štedi Vam vrijeme i novac. Upravlja proizvodima u skladištu, uslugama ili zaposlenicima. Evidentira sve unesene promjene, omogućuje prikaz raznih statističkih podataka te izvještaja.

Blagajna

Kao jedan od primjeraka možemo navesti i blagajnu. Obuhvaća gotovinsko i kartično poslovanje.

Booking sustav

Sustav za iznajmljivanje apartmana, soba ili stvari. Olakšava organizaciju poslovanja i kreiranja izvještaja.

Sustav za filtriranje

Omogućuje filtrirati sadržaj, proizvode ili usluge prema različitim kriterijima na Vašoj web stranici/aplikaciji.

CMS

CMS (Content management system) je sustav za upravljanje sadržajem na web stranici/aplikaciji. Cjelokupni sustav je naše rješenje koji se može ugraditi u bilo koji web projekt, radilo se o maloj web stranici ili velikoj web trgovini.

Sustav za testiranje ispitanika

Izradili smo sustav za provjeru znanja kandidata s mogućnostima praćenja uspjeha svakog kandidata.

Cijena web aplikacije

Poštovani korisnici,

budući da se web aplikacije razlikuju prema mnogim kriterijima tako se razlikuju i njihove cijene pa prema tome nismo naveli fiksnu cijenu njezine izrade.

Kako bi mi dobili bolji uvid u Vaše potrebe bez obaveza nas kontaktirajte i zatražite okvirnu ponudu.

Hvala na razumijevanju,
Maracom Software

Maracom Software izrada web aplikacija
Maracom Software izrada programa
Maracom Software izrada web aplikacija
Maracom Software izrada web aplikacija
Maracom Software izrada web aplikacija