INTERNET MARKETING


Imate kvalitetne proizvode i usluge? Oglasite ih putem digitalnih medija.OBLICI INTERNET MARKETINGA

Google AdWords

Radi se o iznimno učinkovitom oglašavanju putem Google AdWords programa gdje se plaća samo za konkretni klik kroz oglas. Oglašavanje na Google tražilici i na njenoj partner mreži možete dospijeti do milijuna ciljanih osoba. Želite povećati prihod i poslovanje tvrtke, ostvariti maksimalan povrat sredstava, ciljati publiku po geografskom položaju na hrvatskom i inozemnom tržištu? Google AdWords je pravo mjesto za Vas.

Marketing društvenih mreža

Zbog eksplozivnog rasta popularnosti i korištenja društvenih mreža proteklih godina, danas su upravo one jedan od najmoćnijih alata za promociju tvrtke i unaprjeđenje njenog poslovanja na internetu. Kreiranje profila na brojnim i raznolikim društvenim mrežama, poput Facebooka, Twittera, LinkedIn-a G+ mreže, i ostalih, upravljanje istima (community management), te kreiranje pisanog i vizualnog sadržaja za objavu, sve u svrhu branding-a, promocije proizvoda i usluga ili pak poboljšavanja pozicije same web stranice, nalazi se u srži ovog oblika marketinga.

E-mail marketing

E-mail marketing je dinamična marketinška platforma koja uključuje slanje poruka na e-mail adresu korisnika koji su se unaprijed predbilježili na listu primatelja. Radi se o jednom od najjednostavnijih oblika promocije, koji se sastoji od izgradnje liste pretplatnika i kreiranja tzv. newslettera sa sadržajem koji bi ih mogao zainteresirati te slanjem istog u njihove elektronske sandučiće. E-mail marketing koristan je kanal za promociju proizvoda i usluga te povećavanje svijesti korisnika o određenom brendu.