MI STVARAMO


WEB I MOBILNA PROGRAMSKA RJEŠENJA

Od 2016. godine stvaramo kreativna programska rješenja koja prate najnovije web standarde.

STRUČNOST

Cilj nam je biti konkurentniji za jedan ili više skokova od konkurencije stručnjaka.IZAZOV

Volimo teške i izazovne projekte. Oni otkrivaju sve naše tehničke mogućnosti.KLIJENT No1

Nastojimo pružiti vrhunsku uslugu i donijeti osobniji pristup razvoju aplikacija.OSOBNOST

Različiti smo od naših konkurenata i želimo da se naši klijenti razlikuju od njihovih.

O NAMAMARACOM

MARACOM je tvrtka koja se bavi razvojem suvremenih programa/aplikacija za pospješivanje i olakšavanje poslovanja na lokalnoj, regionalnoj i svjetskoj razini. Svakodnevno prihvaćamo izazovne projekte koji od nas izvlače samo najbolje ideje i inovativan način razmišljanja. U svoj rad unosimo inovacije, brzo razmišljamo na ispravan način i uspješno oduševljavamo klijente na dnevnoj bazi. Sjedište MARACOM-a je u Sisku i većina djelatnika su Sisčani.


Uz naše proizvode namijenjene vođenju autoškola i olakšanom učenju kandidatima autoškole, proizvode namijenjene olakšanom poslovanju poliklinika, također izrađujemo Android i iOS aplikacije, web aplikacije, web stranice, odrađujemo SEO optimizaciju, web hosting, izrađujemo i održavamo mrežne sustave…Vizija: Postati prepoznati partner na svjetskom tržištu u području pružanja usluga izrade suvremenih programa/aplikacija.


Misija: Ostvareno zadovoljstvo svakog klijenta pružanjem najinovativnijih rješenja za njihove razvojne projekte.MARACOM nastaje idejom i osnivanjem programera Ivana Markovića 01.07.2016. koji danas uspješno zauzima poziciju direktora. Jasne vizije i čvrstih ciljeva, koristeći znanje i iskustvo te stalnim ulaganjem u najnovije tehnologije, kao i stalnim ulaganjem u znanje zaposlenika, odlučno realizira postavljene dugoročne ciljeve uz svoj vrhunski tim sastavljen od talentiranih pojedinaca od kojih se svaki ističe individualnim kvalitetama.
Ukoliko naši klijenti rastu, rastemo i mi s njima.
Samo udruženi možemo napredovati i ostvarivati najbolje rezultate.

PROJEKATA ZAVRŠENO
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
ZADOVOLJNIH KORISNIKA
LINIJA KODA