Sustav za vođenje skladišta i poslovanja

Platforma je namijenjena svim građevinskim firmama koje žele digitalizirati svoje poslovanje i pratiti stanje skladišta putem primki i izdatnica, te jednostavnije organizirati radilišta.


RESPONZIVAN DIZAJN

Program je dostupan na svim veličinama uređaja
računalu, tabletu i mobitelu.BRZO I JEDNOSTAVNO KORIŠTENJE

Zahvaljujući svojoj jednostavnosti i preglednosti, program se brzo i lako savladava, što omogućuje veću efikasnost poslovanja.PROŠIRIVOST

Ukoliko imate dodatnih zahtjeva za vaše potrebe poslovanja, program je proširiv i vrlo rado ćemo ga nadograditi prema vašim potrebama.


Korisnici programa za vođenje poslovanja i skladišta su nakon samo nekoliko mjeseci korištenja povećali produktivnost, smanjili administraciju djelatnika i postavili uvid u lakše praćenje organizacije rada i djelatnika. Kreiraju se novi projekti, dodjeljuju djelatnici koji rade na istom, kreiraju se izdatnice materijala, alata i opreme, a unos stanja skladišta vrši se preko primki. Postoje dvije razine pristupa sustavu - uprava i skladište.

ZNAČAJKE SUSTAVA ZA VOĐENJE SKLADIŠTA I POSLOVANJA

Razvili smo kompletan i jednostavan program za vođenje poslovanja i skladišta namijenjeno u prvom redu građevinskim firmama.BRZO I JEDNOSTAVNO

Jednostavan pregled sve dokumentacije vezane uz projekt na jednom mjestu. Pregled svih projekata, evidencija dobavljača, naručitelja, djelatnika, izdatnica i organizacije gradilišta - na jednom mjestu.

RAD U REALNOM VREMENU

Ažuriranje i praćenje dnevno dodijeljenih djelatnika na gradilišta u realnom vremenu po svakom projektu.

DOSTUPNOST

Pristup sustavu bilo kada i bilo gdje, preko tableta, računala ili mobilnog telefona. Dostupnost svuda gdje je omogućen pristup internetu.

AUTOMATSKO POPUNJAVANJE

Ubrzano ispunjavanje potrebnih obrazaca po projektu, bez potrebe za duplim unosima istih podataka, minimalizirana mogućnost pogreške.

PRAĆENJE PROJEKATA

Od ponude za projektom do samog završetka projekta, uvid u trenutno stanje putem dokumentacije koja je kronološki složena i grupirana po projektu.

RAZINE PRISTUPA

Samostalno administriranje i prilagođavanje ovlasti svakog djelatnika s obzirom na zaposlenje.


Jedinstveni proizvod na hrvatskom tržištu.Program je dostupan na svim platformama

Program je podržan na uređajima različitih veličina (računalu, mobitelu, tabletu). Također programu se može pristupiti od bilo kuda gdje imate pristup internetu.

Maracom Software -  sustav ispita za kandidate autoškole Maracom Software -  sustav ispita za kandidate autoškole